Location of Contributor

World    Europe    Western Asia

Alfabetare e gluhësë shqip

Harvard-Style Citation

Frashëri, S., Vreto, J., Vasa, P. and Hoxhi, K., 1879. Alfabetare e gluhësë shqip. Konstandinupojë: Shtypshkronja "A. Zelici"

Seirbhísí

Cruthaitheoir

Sami Frashëri

Jani Vreto

Pashko Vasa

Koto Hoxhi

Foilsithe

Konstandinupojë: Shtypshkronja "A. Zelici", 1879

Teanga

Albáinis

Resource type

Text

  • Format

    136 f., 2 f. të panumër.

    17 cm


Notes

Aut sipas : Meditim pedagogjik mbi abetaret shqipe/Kujtim Bevapi, Tiranë 1996,. - f. 54.- Ekzemplarit s.125.t.10 i mungon kopertina dhe fl. e tit.- Ky bot. edhe. - mikrofilm.

About the record

Cineál

Catalogue Record

Available since

2014-04-15

Last updated on

2013-02-26